Τι συμβαίνει εδώ;

image

· Οι ταξιτζίδες διαβάζουν, όσο περιμένουν στην πιάτσα για κάποιον πελάτη, βιβλία.
· Οι οικοδόμοι ακούν στο ραδιόφωνο στην οικοδομή αγγλικό εναλλακτικό ροκ.
· Μια κυρία αρέσκεται να γράφει δυό λόγια τη μέρα στον μαυροπίνακα της γειτονικής της καφετέριας με αντάλλαγμα ένα διπλό εσπρέσσο.
· Ένας αστυνομικός με πήρε τηλέφωνο από το κινητό του S. Το κινητό είχε πέσει από τη τσέπη του S. στο Hyde Park (ναι ξέρω, το Sydney δεν χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία στην ονοματοδοσία δρόμων και πάρκων) και κάποιος το βρήκε και το έδωσε στον μπάτσο για να εντοπίσει εκείνος τον ιδιοκτήτη.
· Έχει ΠΑΝΤΟΥ καλό και πάμφτηνο sushi (αν επιστρέψω στο Λονδίνο πολύ θα μου κακοφανούν οι τιμές).
· Οι εκδρομές το σαββατοκύριακο για ορειβασία ή κάμπινγκ με την οικογένεια είναι συνηθισμένο πράγμα.
· Υπάρχουν τουλάχιστον 2 οικογένειες που πηγαίνουν μαζί με τα παιδιά τους στο underground κομιξάδικο και οι φωνές της ενθουσιασμένης μαμάς που εντόπισε το καινούριο τεύχος των Fables μπερδεύονται με της κόρης της που ανακάλυψε μια καινούρια σειρά κόμικ με σούπερ ήρωες.

About Isis M

Ταξιδεύω κρατώντας σημειώσεις. Για να θυμάμαι! Για να τα ξαναζώ!
This entry was posted in Australia/Αυστραλία and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Τι συμβαίνει εδώ;

  1. μπιξ μπιξ says:

    μα δεν μας είπες τίποτα για τις πάπιες! (εκτώς και αν το sushi είναι φθήνο επειδή φτιάχνεται από πάπιες ή το καμπινγκ και η ορειβασία τα σαββατοκύριακα είναι συνήθειο των αστραλέζικων παπιό-οικογενειών)

    • Isis M says:

      Χαχα!!! Καλά, παπιο-οικογένειες για ορειβασία. Πέθανα στο γέλιο!!! Οι πάπιες απλώς περνάνε το δρόμο και αν οδηγείς πρέπει να προσέχεις. Τόσο βαρετή εξήγηση που η ορειβασία μοιάζει κατά πολύ καλΰτερη δικαιολογία.

  2. Πσσσσ! Θα το στείλω αμέσως (όλο σου το μπλόγκ) σε μια φίλη που σχεδιάζει αν μεταναστεύσει κατα εκεί μεριά να της φύγει κάθε αμφιβολία!

Leave a comment